KÄRRINGJÄVLAR!!

Kärring i Kollektivtrafiken handlar inte om vett. Det handlar inte om hyfs. Det handlar om tillgång till utrymme. Vi är en dedikation till alla pojkar,killar, män som vant sig vid att trycka ihop sig för att slippa ha en främmande kvinnas klacksko tryckt mot sitt smalben.

Vi är krigsförklaring mot alla kärringjävlar som hävdar att deras behov att sitta med benen i kors och bre ut sitt pick och pack över flera säten  är viktigare än var mans rätt till personlig sfär och lika utrymme.

med andra ord, man behöver inte ha en pung för att ta plats i kollektivtrafiken, det räcker med en portion ohyffs. vare sig man är man eller mus!

så det så kärringjävlar!!!

 


Kommentarer
Postat av: Baskerville

Jag tycker att män dessutom skall ha lite mer utrymme än kvinnor. Män skall respekteras för att de dagligen får lida av att gå omkring med sina fortplantningsorgan hängandes utanför kroppen. Männen får ständigt vårda sig för att testiklarna inte skall överhettas. Kvinnor bör respektera vår kropp och den ofördelaktighet vi får dras med. Kvinnor bör därför knipa med benen så att vi män kan sära på dem ordentligt i kollektivtrafiken. Tycker det är vidrigt annars för att man "vägrar se" det andra könets handikapp. Att "vägra se" det manliga könets handikappande testiklar, är diskriminera männen. Kvinnor som tvingar män i sterilitet, bör bekämpas och anses vara diskriminering enligt lagen.



Det skall vara lika självklart att kvinnor kniper ihop benen för att ge männen plats att sära på benen, som att förse toaleter med behållare för dambindor eller att underlätta för handikappade då man möter dem i vardagen.

2012-02-13 @ 17:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0